ABOUTDESIGN/ Grafisch ontwerper, Amsterdam. Tijdschrift ontwerp.

About Design
Zomerdijkstraat 24hs
1079 XC Amsterdam
T +31 20 615 15 98
M +31 6 248 15 278
E-mail bas@aboutdesign.nlTijdschrift ontwerp Ahrend

 
 
 

Tijdschrift ontwerp voor Ahrend. Aspecs is het tijdschrift van Ahrend dat ik samen met de brochures gerestyled heb naar aanleiding van de herpositionering en nieuwe pay off ‘Humanising_Spaces’ van Ahrend. Aspecs verschijnt ongeveer 3 x per jaar. Het is bedoeld om designers en architecten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op inrichtingsgebied. Verslagen van beurzen, nieuwe producten al dan niet van Ahrend komen aan bod. Het formaat is A3, gevouwen naar A4, als een krant, om het nieuwskarakter van de uitgave te benadrukken.

 

Grafisch ontwerp laat zien wie je bent en wat je te vertellen hebt

About Design is Bas Masbeck, grafisch ontwerper in Amsterdam.
About Design is gespecialiseerd in een communicatiestrategie of een goed verhaal om te zetten in grafisch ontwerp. Vanuit deze waarden worden er ontwerpen gemaakt, van inhoud naar vorm. Dit gaat in onderling overleg. Het is belangrijk om eerst te bepalen wie je bent en wat je te vertellen hebt, om vervolgens te kunnen laten zien wie je bent. meer »

Brochure ontwerp voor Samsung HME

Al enige jaren doet About Design het brochure ontwerp voor Samsung HME (Health Medical Equipment). Buiten dat doen we al het grafisch ontwerp voor Samsung HME. Dit omvat advertenties, brochures, mailings, powerpoint presentaties, beurs stand ontwerpen, posters, etc. Wilt u weten wat About Design voor u kan doen. Neem dan contact met ons op. meer »

Brochure ontwerp Ahrend

About design heeft voor Ahrend een brochure ontwerp met een onderliggend stramien ontwikkeld. Dit stramien zorgt er nu voor dat er in korte tijd een aantal brochures konden worden geproduceerd voor twee nieuwe producten van Ahrend, Ahrend Team_Up en Ahrend 190. Binnenkort volgt nog de brochure van de nieuwe Ahrend 2020 stoel. meer »

Doktoren spelen met blokken. Stand concept Samsung.

Ontwerpen van een stand is een veelomvattende, interessante klus. Met één concept als vertrekpunt kunnen verschillende visuele uitingen worden gemaakt. Samsung was dit jaar de sponsor van het Ultrasound Learning Center op het belangrijkste medische congres voor Ultrasound in Stuttgart. In dit Learning Center heeft Samsung 16 workshopruimtes ingericht waar 40 doktoren, 3 dagen lang workshops hebben gehouden. meer »

Lettertype ontwerp

Lettertype ontwerp op basis van een simpel grid van driehoeken. Vrij werk. Vrij werk is voor mij als grafisch ontwerper belangrijk om me te ontwikkelen. Als ontwerper moet je altijd blijven experimenteren om tot nieuwe dingen te komen. meer »

Marketing concept beursstand Samsung

Marketing concept beursstand Samsung. De producten van Samsung zijn innovatief, ergonomisch en creëren een betere workflow voor doktoren. Met deze kernwaarden heeft aboutdesign een beeldend marketing concept en pay-off bedacht waarmee via diverse reclame uitingen aandacht gecrëerd werd voor de beursstand van Samsung Health Medical Equipment op het Deutscher Röntgenkongress in Hamburg meer »

Ahrend nieuwjaarswens

De kerst- en nieuwjaarswens van Ahrend dit jaar. Illustratie van vuurwerk gebruik makend van Ahrend meubilair. meer »

Isometrisch lettertype

Lettertype gemaakt voor een logo voor een klant. De klant heeft echter voor een ander ontwerp gekozen dus deze is op de plank blijven liggen. Omdat ik het zelf toch wel geslaagd vond heb ik alle letters van het alfabet uitgewerkt. meer »

Samsung beursstand ontwerp

Voor de ECR 2012 in Wenen, Oostenrijk, de beurs voor radiologen en artsen, heeft About Design het grafisch ontwerp verzorgd voor alle communicatie betreffende de beurs. Dit ging van beursstand ontwerp tot button en van uitnodiging tot advertentie. Het visuele concept is bedacht door About Design. Dit concept is door alle uitingen heen toegepast zodat een herkenbaar beeld ontstond waar je maar ook in aanraking kwam met Samsung. meer »

Ahrend brochure ontwerp

Brochure ontwerp voor Koninklijke Ahrend. Naar aanleiding van de herpositionering van Ahrend en de nieuwe pay off die daar uit voortgekomen is heeft About Design een nieuwe visuele identiteit ontwikkeld. De brochurelijn is naast het magazine één van de belangrijkste uitingen hiervan. meer »

Ahrend design collectie brochure ontwerp

Eens per jaar brengt Ahrend de design collectie brochure uit. In deze brochure staan niet alleen maar produkten van Ahrend. Over het algemeen zelfs niet. Maar ze zijn wél via Ahrend te koop. About Design heeft in samenspraak met Ahrend het concept en brochure ontwerp verzorgd. meer »

Boekontwerp Buma-Stemra

Buma/Stemra brengt jaarlijks een themaboekje uit. Elke keer wordt een aspect uit de muziekgeschiedenis als onderwerp belicht, ontworpen door een steeds wisselende ontwerper. About Design werd gevraagd door Buma/Stemra om het boekje te maken over Tango. meer »

Jaarverslag ontwerp Seastum

De stichting Accomodatie Saestum Zeist-West vroeg me of ik voor een heel klein budget een jaarverslag ontwerp voor ze kon maken. Een representatief jaarverslag, dat ze kunnen gebruiken voor fondsenwerving. De stichting heeft verder geen huisstijl wat vrijheid gaf iets te maken wat bij het onderwerp past, zonder je met huisstijlafspraken bezig te houden. meer »

Tijdschrift ontwerp Ahrend

Tijdschrift ontwerp voor Ahrend. Aspecs is het tijdschrift van Ahrend dat ik samen met de brochures gerestyled heb naar aanleiding van de herpositionering en nieuwe pay off ‘Humanising_Spaces’ van Ahrend. Aspecs verschijnt ongeveer 3 x per jaar. meer »

Ahrend beursstand ontwerp

Ahrend beursstand ontwerp. Structuur ontwikkeld voor Ahrend voor de 22e Internationale Design Biënnale Interieurbeurs in Kortrijk. De structuur, in eerste instantie ontwikkeld voor de beurs, wordt inmiddels gebruikt voor meerdere middelen van Ahrend. meer »

Huisstijl ontwerp voor de Amsterdam-Maastricht Summer University

Huisstijl ontwerp voor de Amsterdam Maastricht Summer University (AMSU). De AMSU is een Nederlandse universiteit die voornamelijk buitenlandse studenten trekt. Het ‘Nederlandse’ is benadrukt in vorm en kleur. De keuze voor de kleuren lag eigenlijk wel voor de hand. Rood, omdat dat de hoofdkleur is van zowel Amsterdam als Maastricht en oranje, nou ja, omdat oranje, oranje is, dus Nederland. meer »